• hae0823

Hoʻohui ʻia ʻo Precise Color a me Zhejiang Jinchun Polymer Material Co., Ltd i nā keʻena masterbatch ʻelua a hoʻonohonoho i kahi lālā hou e kālele ana i ke kahua o nā plastics i hoʻololi ʻia a me masterbatch.

Me nā mea hana kiʻekiʻe a me nā mea ana hoʻokolohua pili, ua hoʻohana ka lālā masterbatch hou i ka ʻenehana holomua honua, e like me ka twin-screw pelletizing, two-rotor mixer e hana i nā ʻano masterbatch kiʻekiʻe, masterbatch hana a me nā plastic i hoʻololi ʻia.Loaʻa nā huahana āpau i ka ISO 9001:2000 hōʻoia maikaʻi.

Aia nā huahana nui:

1. Mono masterbatch (Single Pigment Concentration): polypropylene chemical fiber masterbatch, non-woven masterbatch, polyester filament a staple fiber masterbatch;

2. Hana hana masterbatch (Additive Masterbatch): pale ahi, hoʻoluʻu, hydrophilic, palupalu, anti-static, antibacterial, etc.;

Ma ke ʻano maʻamau, kaulana, hoʻoikaika, me ke kūlana kiʻekiʻe, a me ka hoʻomau mau ʻana, ʻimi mākou i ka ʻike o nā mea kūʻai aku.Hoʻokipa maikaʻi mākou i nā malihini ma ka home a ma waho e hoʻomohala i ka launa lōʻihi ma ke kelepona a i ʻole leka uila.

bdf


Ka manawa hoʻouna: ʻAukake-18-2018